loader image
het logo van Steppi

Top 6 wijnbars in Valencia

Valencia is een bruisende stad aan de oostkust van Spanje, bekend om zijn rijke cultuur, prachtige architectuur en heerlijke gastronomie. Een belangrijk onderdeel van de culinaire scene in Valencia zijn de gezellige wijnbars, waar je kunt genieten van de beste wijnen uit de regio en daarbuiten.

Angolo Divino

Angolo Divino is een charmante wijnbar gelegen in de wijk El Carmen in Valencia. Deze gezellige bar is bekend om zijn uitgebreide wijnkaart met een focus op biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen. Het decor is warm en uitnodigend, met een rustieke sfeer en een gezellige patio waar je kunt genieten van je wijn in de buitenlucht.

Bodega Albarizas Valencia

Bodega Albarizas Valencia is een bekende wijnbar gelegen in het historische centrum van Valencia, in de wijk Ruzafa. Deze sfeervolle wijnbar is gespecialiseerd in Spaanse wijnen en heeft een uitgebreide selectie van zowel klassieke als minder bekende wijnen uit verschillende regio’s van Spanje. De bar heeft ook een gezellig terras waar je kunt genieten van je wijn onder de Valenciaanse zon.

L’Ozzi Wine Lounge

L’Ozzi Wine Lounge is een trendy wijnbar gelegen in de wijk Ruzafa in Valencia. Deze moderne bar heeft een uitgebreide wijnkaart met zowel Spaanse als internationale wijnen en staat bekend om zijn innovatieve benadering van wijn. De stijlvolle inrichting en ontspannen sfeer maken L’Ozzi Wine Lounge tot een populaire plek onder zowel de lokale bevolking als toeristen.

Tinto Fino Ultramarino

Tinto Fino Ultramarino is een gezellige wijnbar gelegen in het hart van Valencia, in de wijk Ciutat Vella. Deze intieme bar heeft een indrukwekkende wijnkaart met voornamelijk Spaanse wijnen, maar ook enkele internationale opties. Wat Tinto Fino Ultramarino echt uniek maakt, is de passie van de eigenaren voor wijn en hun bereidheid om hun kennis en expertise te delen met gasten.

Colmado Lalola

Colmado Lalola is een knusse wijnbar gelegen in de wijk Ruzafa in Valencia. Deze gezellige bar heeft een uitgebreide selectie van Spaanse en internationale wijnen, met de nadruk op ambachtelijke en biologische wijnen. De bar heeft een rustieke sfeer met een vintage inrichting en biedt een intieme setting om te genieten van een goed glas wijn.

Casa Montaña

Casa Montaña is een iconische wijnbar en restaurant gelegen in de wijk El Cabanyal in Valencia. Deze historische plek bestaat al sinds 1836 en heeft een rijke geschiedenis als een traditionele bodega. Casa Montaña staat bekend om zijn uitstekende selectie van Spaanse wijnen, met de nadruk op wijnen uit de regio Valencia en omgeving.

Of je nu een wijnkenner bent of gewoon wilt genieten van een goed glas wijn in een gezellige sfeer, deze wijnbars hebben voor elk wat wils. Proost!

Rent your own steppi