loader image
het logo van Steppi

Top 3 Instagram Hotspots Restaurants van Valencia

Ben je op zoek naar leuke restaurants in Valencia waar je heerlijk kan eten en leuke Instagram foto’s kan maken? Dan zit je bij deze restaurants op het juiste adres!

Voltereta Bali

Wil je je voor een avondje in Bali bevinden en genieten van de heerlijkste gerechten? Bezoek dan zeker Voltereta Bali! De Bali sfeer begint al bij binnenkomst door de watervallen, de vogelgeluiden en de typische Balinese marktkraampjes. Na deze geweldige entree kan je naar boven om te dineren in de Seminyak of naar beneden om te dineren in de Ubud.

Naast het geweldige interieur heeft het restaurant een geweldige kaart met veel verschillende gerechten, van sushi tot aan Bao Buns. En al voor €10,50 heb je hier een fles wijn, hoe geweldig is dat!

Let op, reserveer op tijd want dit restaurant zit snel vol. Adres: Gran Via Marqués del Turia 59, Valencia.

bekijk hier de TikTok over Bali Voltereta

Voltereta Manhattan

Dit restaurant is net alsof je een sprookje beland door de combinatie van New York vibes en de tropische sferen van dit restaurant. Zowel het eten als het interieur is de definitie van perfectie. Perfect dus voor een leuke Instagram foto! Ben je een echte dessert lover? Dan zit je bij Voltereta Manhattan op het goede adres! De white chocolate and the 7th filipinos is zeker een aanrader als je hier gaat eten. Op basis van het interieur zou je denken dat het eten duur is, maar niets is minder waar. Bij dit restaurant ben je gemiddeld 30 euro per persoon kwijt.

Let op, reserveer op tijd want dit restaurant zit snel vol. Adres: Carrer d’Isabel la Catòlica, Valencia

La Diva

Ben je op zoek naar een restaurant waar je na het eten uit kan gaan? Dan zit je bij La Diva op het juiste adres! Na het diner worden alle stoelen weggehaald en wordt het restaurant omgetoverd tot een club. Naast alle heerlijke gerechten heeft La Diva een uitgebreide cocktailkaart (de Mojito Maracuya is een echte aanrader). Ook is de inrichting van dit restaurant ook weer om door een ringetje te halen en perfect om leuke foto’s te maken.

Ook bij dit restaurant is reserveren een must! Adres: Calle Sorní, Valencia.

Welk restaurant ga jij als eerste uitproberen?

Rent your own steppi