Accomodaties Valencia : de Top 3 in Valencia

Heb je binnenkort een vakantie in Valencia op de planning staan, maar heb je nog geen geschikte accommodatie gevonden? Wellicht helpt deze blog jou wel bij het vinden van de ideale accommodatie voor jouw vakantie in Valencia.

1. Palacio Vallier

Wil je helemaal in de watten gelegd worden? Dan is Palacio Vallier 5 zeker een aanrader. Dit 5 sterrenhotel is gelegen in het oude centrum van Valencia en heeft een prachtige inrichting. Naast de prachtige inrichting is de service in dit hotel heel erg goed, het personeel in dit hotel zorgt ervoor dat jij heerlijk kan genieten van je vakantie en volledig tot rust kan komen.

2. Appartement Colon

Ga je toch liever voor een appartement? Dan is dit appartement zeker een aanrader! Dit prachtige appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en is uitgeroepen tot het mooiste appartement van hartje Valencia. Het appartement is gelegen bij Colón (midden in het centrum) en zit op de zevende etage. Het appartement heeft prachtige grote ramen die je tevens kan openschuiven, dus zo geniet je van het adembenemende uitzicht en van de heerlijke Spaanse zon. Een voordeel van dit appartement is dat het gelegen is aan het grootste metrostation van Valencia, dus je kan vanuit dit appartement gemakkelijk elke kant op! Een pluspunt als je dit appartement huurt, krijg je gratis steps van Steppi!

Ook zitten bij het verblijf gratis steps van Steppi.

3. Yours Boutique Hotel

Of ga je liever naar een hotel met een zwembad? Dan is Yours Boutique Hotel wellicht wel wat voor jou! Dit prachtige boetiekhotel met een prachtige moderne inrichting ligt midden in het centrum. Yours Boutique Hotel is een adults only hotel, dus dit hotel is perfect als je ultiem tot rust wilt komen.

Geniet van je verblijf in Valencia!

Rent your own steppi