Rooftop bar Valencia: Top 3 Leukste rooftop bars in Valencia

Toe aan een drankje na een lange dag door de stad struinen en wil je dit op een plek doen waar je naast een heerlijk drankje kan genieten van een adembenemend uitzicht? Wij hebben een top 3 gemaakt van de leukste rooftopbars in Valencia. Deze zijn zeker een bezoekje waard wanneer je in Valencia bent!

1. 270º Terrace at Barceló

In hotel Barceló is op de 10e verdieping deze prachtige rooftopbar te vinden. Vanaf deze rooftopbar kan je genieten van een adembenemend uitzicht over het Turia Park, Ciudad de Les Artes en uiteraard de rest van de stad. Naast het adembenemende uitzicht kan je bij deze rooftopbar genieten van de heerlijkste drankjes. Vooral in de wintermaanden is deze rooftopbar een must om te bezoeken, omdat je hier heel erg beschut zit is het hier wel minimaal 5 graden warmer, het voelt dan net alsof het zomer is, hoe heerlijk is dat!

Adres: Avenida de França, 11, 46023 València.

2. Blanq Carmen’s Rooftop

In het oude centrum van Valencia is deze prachtige rooftopbar op de vijfde etage van Hotel Blanq Carmen te vinden. Hier kan je maximaal tot rust komen in de heerlijke loungebanken die ze bij deze rooftopbar hebben. Naast dat ze hier heerlijke drankjes op de kaart hebben staan is het ook mogelijk om hier wat kleine hapjes te eten.

Let op! Deze rooftopbar is alleen in de zomer geopend.

Adres: Carrer de la Blanqueria, 11, 46003 València.

3. Ateneo Sky Bar Restaurant

Midden in het centrum op het plein Plaza del Ayuntamiento is deze rooftopbar te vinden. Bij deze hippe rooftopbar geniet je van de heerlijkste cocktails en uiteraard ook van het prachtige uitzicht over het centrum van Valencia. Daarnaast is het ook mogelijk om hier te dineren.

Adres: Plaza de l’Ajuntament, 18, Sexta Planta, 46002 València.

Welke rooftopbar ga jij als eerste bezoeken?

Rent your own steppi