Top 3 leukste koffietentjes van Valencia

Kan jij je dag niet beginnen zonder een kopje koffie? In Valencia is er een groot aanbod aan leuke koffietentjes waar je kan genieten van een heerlijke koffie. Wij hebben een top 3 gemaakt van de leukste koffietentjes van Valencia.

1.Beat Brew Bar & Shop

Ben je op zoek naar een koffietentje midden in het centrum van Valencia? Dan is Beat Brew Bar & Shop zeker een aanrader! Bij Beat Brew Bar & Shop serveren ze de heerlijkste en bijzonderste koffies. Wil je thuis nog genieten van hun koffie? Zij hebben een webshop waar je hun koffie op kan bestellen.

Adres: Calle de Murillo 22 València

Openingstijden:

Donderdag t/m zaterdag: 11:00 t/m 15:30 uur

2.Blackbird Café

Voor een goede koffie is Blackbird Café niet te missen. Naast de lekkere koffies kan je hier ook terecht voor heerlijk gebak en broodjes. Het café heeft een relaxte sfeer, de perfecte plek om je dag goed te beginnen!

Adres: Calle de la Reina Na Maria 7 Valencia

Openingstijden:

Maandag, woensdag t/m zondag: 9:00 t/m 20:00 uur

3.Los Picos Café

Dit schattige koffietentje ligt midden in het centrum van Valencia. Bij Los Picos drink je heerlijke koffie en daarnaast hebben ze een heerlijke kaart met verschillende soorten gerechten.

Adres: Plaza de Manuel Granero 20 Valencia

Openingstijden:

Maandag, dinsdag, vrijdag t/m zondag: 9:30 t/m 15:00 uur

In Spanje serveren ze verschillende soorten koffies. Dit zijn de populairste:

●Café con Leche: dit is de meest gedronken koffie hier. Café con Leche is zoals de naam al zegt ‘koffie met melk’. Deze koffie is te vergelijken met een Nederlandse koffie verkeerd.

●Cappuccino: deze koffiesoort kennen we waarschijnlijk allemaal wel en heeft in Spanje gewoon dezelfde naam als in Nederland en in andere landen!

●Café Solo: ga je liever voor een sterke zwarte koffie? Bestel dan een Café Solo. Bij sommige tentjes is een Café Solo erg sterk, dus meestal krijg je er een glaasje water bij.

●Americano: een Americano is vergelijkbaar met een zwarte koffie. De meeste locals vinden deze koffie te slap en bestellen liever een Café Solo.

●Café con Hielo: Café con Hielo is een kopje koffie met daarin een ijsklontje. Deze koffie wordt voornamelijk veel gedronken in de zomermaanden.

Rent your own steppi