Top 3 beste spa’s van Valencia

Toe aan wat ontspanning na een lange dag door de stad gelopen te hebben? Wij hebben een top 3 gemaakt van de beste spa’s in Valencia.

1.Hotel Las Arenas

Aan het strand ligt Hotel Las Arenas. In dit 5 sterrenhotel ligt een spa met onder andere een stoombad en een zwembad. Door de prachtige uitstraling van deze spa kom je al helemaal tot rust. Daarnaast kan je hier massages en/of andere ontspannende behandelingen boeken.

Adres: Carrer d’Eugènia Viñes 22

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 11:00 t/m 20:00 uur

Zondag: 10:00 t/m 18:00 uur

2.Parador de El Saler

Net buiten het centrum van Valencia ligt Parador de El Saler. Het gevoel van ontspanning begint al bij aankomst, rondom Parador de El Saler is een golfbaan en de omgeving is erg relaxed. In dit hotel ligt een spa met een jacuzzi, een heerlijk zwembad, een sauna en een Turks stoombad. De spa van Parador de El Saler biedt ook verschillende behandelingen aan. Na een bezoekje aan de spa is het ook mogelijk om hier wat te eten.

Adres: Avinguda dels Pinars, 151 Valencia

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 11:00 t/m 21:00 uur

3.Cobre 29 – Spa & Massage

Wil je voor een spa gaan met heerlijke massages? In de wijk Benicalap ligt de prachtige massage spa Cobre 29. Deze spa staat bekend om het ruime aanbod aan massages, deze zijn zeker het proberen waard!

Adres: Avenida de les Corts Valencianes 52

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 10:00 – 20:00 uur

Rent your own steppi