loader image
het logo van Steppi

Shoppen in Valencia

Valencia is een geweldige stad om te shoppen. Er zijn veel winkelstraten en winkelcentra waar je heerlijk een middag kan vertoeven. De meeste winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur. In deze blog lees je meer over de beste plekken om te shoppen in Valencia.

Carrer de Colon

Colon is de langste en de populairste winkelstraat van Valencia. Hier vind je de grote winkelketens zoals Zara en H&M. Daarnaast heeft deze straat twee grote warenhuizen (El Corte Ingles). Van tassen tot aan eten, alles is hier te koop.

Centro Comercial Saler

Wil je na een bezoekje aan Ciudad de Les Arts nog winkelen? Dan is Centro Comercial Saler zeker een aanrader! Dit winkelcentrum heeft winkels zoals Zara, Bershka, H&M en Mango. Daarnaast heeft dit winkelcentrum op de bovenste etage een foodcourt waar verschillende restaurants zitten.

Carrer de la Pau

Vlakbij het bekende plein Plaza de la Reina ligt Carrer de la Pau. In deze winkelstraat vind je een aantal leuke en betaalbare boetiekjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Centro Comercial Bonaire

Net buiten het centrum van Valencia ligt Centro Comercial Saler. Dit winkelcentrum behoort tot één van de grootste winkelcentra van Spanje. In totaal heeft dit winkelcentrum 121 winkels die tot 22:00 uur geopend zijn, ideaal wanneer je een avondje wilt gaan shoppen!

Carrer de Sorní

Deze winkelstraat is een zijstraat van Carrer de Colon. In deze winkelstraat vind je wat luxere en duurdere merken, denk hierbij aan Zadig et Voltaire, Ba&sh en Sandro.

Ben je een echte vintage lover? Lees dan hier waar je goed vintage kan shoppen in Valencia.

Rent your own steppi