loader image
het logo van Steppi

Cocktail: Agua de Valencia drink je hier!

Agua de Valencia is hét drankje wat je gedronken moet hebben tijdens je vakantie in Valencia. Maar waar drink je nu de beste Agua de Valencia? In deze blog vertellen wij jou de drie beste plekken waar je de beste Agua de Valencia kan drinken.

Café Madrid

In 1959 werd in Café Madrid voor het eerste Agua de Valencia geschonken. Daarom is Café Madrid dé plek waar je heen moet als je graag Agua de Valencia wilt drinken. Naast dat je in Café Madrid heerlijke Agua de Valencia kan drinken, kan je ook genieten van de lekkerste tapas.

Adres: Carrer de l’Abadia de Sant Martí, 10, 46002 València

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 12:00 – 01:30

Marina Beach Club

Drink je liever Agua de Valencia aan het strand? Dan is Marina Beach Club zeker een aanrader! Marina Beach Club is een hippe strandtent waar je naast de heerlijke Agua de Valencia ook kan genieten van de heerlijkste gerechten (de sushi hier is een echte aanrader).

Adres: Calle Marina Real Juan Carlos I, s/n, 46011 Valencia

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag: 12:00 – 01:30

Vrijdag t/m Zondag: 11:00 – 01:30

Café de Las Horas

In het oude centrum van Valencia is Café de Las Horas gevestigd. Café de Las Horas is echt een begrip in Valencia en staat bekend om hun Agua de Valencia. Naast dat zij heerlijke Agua de Valencia serveren kijk je je ogen uit in dit café. Het interieur hier is erg bijzonder, je raakt hier niet uitgekeken!

Adres: Carrer del Comte d’Almodóvar, 1, 46003 València

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 10:00 – 1:30

Wil je dit heerlijke drankje zelf maken? Lees hier in onze andere blog hoe je zelf deze heerlijke Agua de Valencia maakt.

Rent your own steppi