loader image
het logo van Steppi

Beleef een Prachtige Beach Tour door Valencia met Steppi!

Valencia, gelegen aan de oostkust van Spanje, staat bekend om zijn prachtige stranden en aangename klimaat. Een perfecte manier om de schoonheid van Valencia te ontdekken is door een beach tour te maken, waarbij je enkele van de meest populaire stranden en bezienswaardigheden langs de kust van de stad kunt verkennen. Hieronder vind je een overzicht van een leuke beach tour die je kunt maken door Valencia heen.

Stop 1: Carrer de Sant Pau, 1

Je beach tour begint bij Carrer de Sant Pau, 1. Dit is een van de oudste straten in Valencia en staat bekend om zijn historische gebouwen en charmante sfeer. Je kunt hier een wandeling maken en genieten van de schilderachtige architectuur voordat je verder gaat naar de volgende stop.

Stop 2: De Stad van Kunst en Wetenschap (Ciudad de las Artes y las Ciencias)

De Stad van Kunst en Wetenschap is een modern architectonisch complex dat bestaat uit futuristische gebouwen en indrukwekkende wetenschappelijke en culturele faciliteiten. Hier kun je verschillende musea, een operagebouw, een planetarium en een IMAX-bioscoop bezoeken. Het is een unieke plek om te verkennen en te genieten van de moderne kunst en wetenschap.

Stop 3: Playa de las Arenas

Na het bezoeken van de Stad van Kunst en Wetenschap, is het tijd om te genieten van het strand. Playa de las Arenas is een van de bekendste stranden van Valencia en biedt zacht zand, helder water en een ontspannen sfeer. Je kunt hier heerlijk zonnebaden, zwemmen in de zee of een wandeling maken langs de boulevard. Er zijn ook tal van restaurants en bars waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes.

Stop 4: Carrer de Sant Pau, 1 (terugkeer)

Na een ontspannen dag op het strand is het tijd om terug te keren naar Carrer de Sant Pau, 1, waar je je beach tour kunt afsluiten. Je kunt nogmaals genieten van de historische straat en de charmante omgeving voordat je je dag in Valencia afsluit.

Een beach tour door Valencia is een geweldige manier om te genieten van de prachtige stranden en bezienswaardigheden van de stad. Van historische straten tot moderne architectuur en ontspannen stranden, Valencia heeft voor elk wat wils. Vergeet niet om te genieten van de lokale cultuur en gerechten tijdens je tour. Valencia zal je zeker betoveren met zijn schoonheid en charme!

Rent your own steppi